Blogia kirjoittaa kolme tutkijaa, jotka toimivat tiiviisti työyhteisöjen kanssa. Heidän mielestään tiede kuuluu kaikille ja sitä soveltamalla voidaan auttaa ihmisiä tekemään hyvää työtä.

minna-huotilainenMinna Huotilainen on tekniikan tohtori ja tutkimusprofessori Työterveyslaitoksen Aivot ja työ -tutkimuskeskuksessa, jossa hän tutkii aivotutkimuksen menetelmin esimerkiksi muistin, tarkkaavaisuuden ja lukemisen mekanismien merkitystä työelämässä. Lisäksi hän ohjaa tutkimusta CICERO Learning -verkostossa Helsingin yliopistolla. Minna on pidetty kouluttaja, joka toimii aktiivisesti työyhteisöjen kehittämisen parissa sekä tutkimustiedon yhteiskunnalisen vaikuttavuuden lisäämisessä.

AAEAAQAAAAAAAAOZAAAAJGMzODc5MTRiLTU5MmMtNGRkYy1hYmEwLTczMWQ3YjYyZmEzNgSatu Pakarinen on psykologian tohtori ja erikoistutkija Työterveyslaitoksella. Hän tutkii erityisesti stressin ja työkuorman vaikutuksia kognitioon yhdistäen aivotutkimuksen menetelmiä psykofysiologisiin mittareihin. Tämän lisäksi hänen tutkimusalueisiinsa kuuluu liikunnan, ravinnon ja sosiaalisten aktiviteettien kognitiivisten vaikutusten tutkiminen. Hän on suosittu puhuja ja työyhteisöcoachi.

_MG_9429 - Versio 3 Katri Saarikivi on psykologian maisteri ja tutkija Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä Helsingin yliopistossa, taustallaan vuosia työ- ja organisaatiopsykologian alalla. Tämänhetkisessä tutkimuksessaan hän keskittyy oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyviin aivotoimintoihin. Katrin tavoitteena on auttaa työorganisaatioita hyödyntämään relevanttia uusinta tutkimustietoa ja tätä kautta menestymään paremmin monimutkaisissa, muuttuvissa ympäristöissä.