Työelämä on täynnä tarinoita. Auttaisiko niiden ymmärtämisessä tutkimustieto aivotutkimuksen ja psykologian alalta? Auttaisiko niiden jakaminen muuttamaan työelämää paremmaksi? Ehkä. Sitä kokeilemme tässä blogissa.

Kaikki tämän blogin tarinoissa esiintyvät henkilöt eivät ole todellisia henkilöitä. Tarinat eivät kuitenkaan ole keksittyjä, sillä ne ovat tulleet vastaan kirjoittajien vieraillessa suomalaisilla työpaikoilla ja keskustellessa työntekijöiden kanssa sekä vapaamuotoisesti että monenlaisissa työn kehittämiseen liittyvissä yhteyksissä.

3 thoughts on “Mikä tämä on?

  1. ssahla sanoo:

   Lisäys: En nähnyt ylläolevia saatesanoja kirjoittaessani kommentin, ja huomasin että aiheesta keskustellaan myös blogimerkintöjen alla. Tarinat siis ainakin perustuvat tositapahtumiin. Silti on tärkeää pitää selvä raja, mikä on jonkun ihmisen aito kertomus ja mikä on kirjoittajan kuulemaan perustuva fiktio.

   Tykkää

 1. minnahuoti sanoo:

  Kaikki tämän blogin tarinoissa esiintyvät henkilöt eivät ole todellisia henkilöitä. Tarinat eivät kuitenkaan ole keksittyjä, sillä ne ovat tulleet vastaan kirjoittajien vieraillessa suomalaisilla työpaikoilla ja keskustellessa työntekijöiden kanssa sekä vapaamuotoisesti että monenlaisissa työn kehittämiseen liittyvissä yhteyksissä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s